Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Încă un soţ şi-a omorât…

Încă un soţ şi-a omorât soţia

soţia sa, în vârstă de 50 de ani, pe motiv că aceasta ar fi fost în stare de ebrietate. În urma bătăii, femeia a decedat, scrie ziarul Cuvântul.

Potrivit lui Iurie Leşan, vicecomisarul CRP Rezina, răposata, care se presupune că a fost bătută cu un cablu electric, a fost descoperită de un vecin. Persoana bănuită de omor a fost reţinută, poliţia a intentat un dosar penal. Dacă vina lui va fi demonstrată, dânsul riscă să petreacă la închisoare de la 12 până la 20 de ani ori chiar detenţie pe viaţă.

Aceeaşi sursă a mai relatat pentru CUVÂNTUL că în seara zilei de 28 mai, în gospodăria cet. Alexei C. din s. Ţahnăuţi, Rezina, unde se afla în ospeţie Iurie F. a intrat Vasile L. din aceeaşi localitate, în vârstă de 43 de ani, care i-a declarat oaspetelui că îl omoară, aruncând în el o grenadă de tipul F-1, care, din fericire, nu a explodat. Poliţia presupune că motivul acestei fapte ar fi gelozia.

Colaboratorii poliţiei au solicitat ajutorul specialiştilor de la Ministerul de Interne, care au imobilizat grenada. Vasile L. a fost reţinut. Şi pe acest caz a fost intentat un dosar penal. Dacă vina respectivului va fi demonstrată, Vasile L. riscă privaţiune de libertate de la 8 la 15 ani.

http://cuvintul.md/